TARIEVEN

B R U I L O F T

Om tijdens jouw grote dag alles terug te kunnen kijken in verschillende mogelijkheden, kan er worden gefilmt én gefotografeerd. Wanneer je beiden opties wenst op jullie grote dag kom ik met een collega, ik fotografeer en film nooit tegelijkertijd, dit om de kwaliteit te waarborgen.

Inclusief:

  • Gemonteerde film (lange versie)
  • Film geleverd op USB-stick
  • Extra optie; Trailer (tegen meerprijs)
  • 21% btw
  • Foto’s (350-400) verzonden via wtransfer

Exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km) vanaf Vlaardingen en eventuele parkeerkosten.

Ik hanteer hier verschillende pakketten variërend in het aantal uren dat ik aanwezig ben.
Wil jij meer weten of de brochure opvragen? Aarzel dan niet en bericht mij!

 

vanaf € 600,-

F A M I L Y   S H O O T

De kostbare momenten van jullie gezin. De kinderen die zo snel groot worden. Je wilt alle momenten het liefst in een doosje stoppen. Dat gaat natuurlijk niet maar de beelden kun je wel voor altijd vereeuwigen. Ik help je daar dan ook graag bij! In 30 inuten vang ik de meest pure en ongedwongen beelden voor jou waar je voor altijd met een warm gevoel op terug kunt kijken.

Deze shoot is inclusief 30 bewerkte foto’s verzonden via Wetransfer.com, een trailer van ongeveer 2 tot 3 minuten en 21% btw. Exclusief reiskosten (€ 0,35 cent per km) vanaf Vlaardingen en eventuele parkeerkosten.

Kosten 175,-

Naast bovenstaane shoots leg ik ook henna feesten, babyfeesten of andere kleine gelegenheden vast. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag de brochure op via het contactformulier.