OVER MIJ

Wie zit er achter
Memories by Leila?

Mijn naam is Leila.
Ik ben mama van een jongetje die inmiddels al bijna 2 jaar wordt. Wat gaat de tijd toch snel..
2,5 jaar geleden heb ik de stap gemaakt om mijn droom achterna te gaan.

Als klein meisje was ik altijd gek op fotograferen.

 

Met wat  zakgeld wat ik had gespaard heb ik mijn eerst spiegelreflexcamera gekocht. Toen was ik twaalf jaar oud.  De camera was toen al niet meer uit mijn leven te denken.

Toch ben ik voor mijn opleiding een hele andere kant opgegaan. Het was niet echt gebruikelijk om na je middelbare school een opleiding Fotografie te doen. Ik heb toen de opleiding doktersassistent gedaan en afgerond, daarna ben ik gaan werken als doktersassistente. Ik doe het nu af- en toe nog, omdat ik het ook een heel leuk beroep vind.

Wat doe ik nu eigenlijk?

Ik ben begonnen met fotograferen, maar ik betrapte mij erop dat ik film ook heel leuk vind. Het is toch op een hele andere manier momenten vastleggen, dus ik ging mij erin verdiepen. Daarom fotografeer ik en film ik ook!
Overigens doe ik dit nooit tegelijk op bruiloft, dit is niet haalbaar. Wel werk ik graag samen met een aantal fotografe. Dus mocht je opzoek zijn maar beide kan ik je helpen aan een goede fotograaf!

Wat ik zo mooi vind van mijn werk is dat je echt terug kan gaan in bepaalde momenten! Sommige mooie momenten gaan ons zo snel voorbij. Daarom is het zo mooi dat ik deze momenten mag vastleggen. Beelden waar vele generaties naar terug zullen kijken.